Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

  • opinia pozytywna Środa, 15 lipca 2020

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: SMART FORTWO 451

    NAPRAWA KLIMATYZACJI jakiś czas ,,włóczyliśmy ' się po różnych warsztatach stwierdziliśmy iż dość jeżdżenia do Gdyni i Gdańska tylko wspierać ,,swoich' a że smark jest dość nietypowym autkiem więc był mały problem. wybraliśmy na ,,doktora' warsztat Pana Tomasza opierając się na opiniach i rozmowie telefonicznej brak było ,,Panieee w przyszłym tygodniu albo za dwa ' tylko zapraszam, pierwsze wrażenie -czysto porządnie wszystko cacy i telefon drrrrr -szanowni klienci to moja prośba prywatna jak ktoś nie odbiera to nie że nie chce tylko widocznie nie może ?! 3/4 sygnały i dajcie spokój jak tylko będzie mógł oddzwoni -sprawdzone osobiście weryfikacja pełny profesjonalizm nie na próbę bo może któraś część w końcu trafi? zamiennik w rozsądnej cenie dodatkowo odgrzybianie i właściwe umieszczenie żarówek ,tak sam wymieniałem i dałem ciała a niby nie da się -da w tym aucie się da . na koniec sms zapraszamy po odbiór ,kwota a na miejscu piękne info co zrobione za ile i co wymienione, naprawione oraz info przeglądzie za rok no powiedziałbym 21 wiek ale z doświadczenia wiem że w Europie to norma no i cóż dziś dokonuję wpisu opinii i dziś umówiłem się na kolejną naprawę teraz zawieszenia bo lepszego ,,doktora 'nie znajdę a inie będę też szukał zwłaszcza kiedy na koniec usłyszeliśmy zapraszam damy sobie z nim radę . Polecam warsztat i Właściciel oddaje honor również załodze pełna profesja a i wspierać należy Swoich serwis skroił by nas oooo albo i lepiej

    Autor: Andrzej

  • opinia pozytywna Piątek, 19 czerwca 2020

    Ocena ogólnie: 4.3w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Toyota avensis 1.8b. 2017r

    dziękuje za fachową obsługę mojego auta.To już drugi samochód który obsługuje pan Tomek i jego mechanicy,prace wykonane fachowo,auto odebrane bez zastrzeżeń.Miła obsługa służąca dobrą radą nastawioną na zadowolenie klienta.

    Autor: Mirek

  • opinia pozytywna Wtorek, 02 czerwca 2020

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault Megane

    Szybkie stwierdzenie przyczyny awarii,jeszcze szybsza naprawa.Miła obsługa.Polecam

    Autor: Tomasz Ramczykowski

  • opinia pozytywna Poniedziałek, 16 marca 2020

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Fusiuon

    Była to naprawa w trybie awaryjnym-uszkodzone łożyska. Szybka i fachowa pomoc.

    Autor: Ewa

  • opinia pozytywna Sobota, 23 listopada 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Focus II

    Wizyta w warsztacie dotyczyła rutynowych wymian oleju i filtrów. Cena za usługę porównywalna, części z dobrej półki (BOSCH). Ogromna pochwała za dostępność terminów i czas usługi, pomimo tego że przed warsztatem stało mnóstwo innych oczekujących aut. Obsługa bardzo serdeczna i życzliwa-sporo dodatkowych informacji o aucie zauważonych podczas serwisu. Na koniec wizyty wszystko przejrzyście wypisane na rachunku. Serdecznie polecam ten warsztat!

    Autor: Łukasz

  • opinia pozytywna Sobota, 23 listopada 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Seat alhambra

    Polecam w 100%

    Autor: Adam

  • opinia pozytywna Środa, 16 października 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Audi A4 B6 1.9 TDI AVF

    Wszystko git. Auto używane na codzień, stąd też zależało mi na umówieniu się na konkretny dzień. Do zrobienia było łożysko przednie. Cena, jakość, terminowość - wszystko jak najbardziej w porządku. Praca stosunkowo prosta, ale podejrzewam, że przy bardziej skomplikowanych tematach też by było okej. Najbardziej podoba mi się podejście co do, jakby to nazwać, dokumentacji. Kiedyś z Vectra, dzisiaj z Audi - za każdym razem dostaję kartkę z opisem części, z marką, co było zrobione etc. Po prostu wszystko podane na tacy, bez proszenia, bez kombinowania. Rzadko to się zdarza. Brawo!

    Autor: Mateusz

  • opinia pozytywna Sobota, 21 września 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Skoda Octavia kombii

    Skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Wymieniałem tarcze i klocki plus płyn hamulcowy. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Wysoka jakość usług,terminowośća do tego miła obsługa. Na pewno tam wróce. Oby tak dalej...

    Autor: Tomek

  • opinia pozytywna Środa, 07 sierpnia 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault fluence

    Witam serdecznie wszystkich. Z całą odpowiedzialnością polecam warsztat Automex. Posiadam samochód marki Renault Fluence i kilka razy korzystam z usług warsztatu zawsze wyjeżdżam w 100% zadowolony. Po pierwsze wstawiam auto o 8 00 i po dwóch godzinach mam telefon co należy wymienić i jakie są koszy. Ogromny plus za takie podejście nie jak u innych mechaników gdzie korzystałem z usług auto stoi dwa dni i nie jest ruszone.Po drugie dostaje wydruk co było zrobione ile części i robocizna. Bardzo kulturalne podejście do klienta. Ostatnio nawet zostały zrobione poprawki po innym warsztacie który trzymał auto trzy dni i nie naprawił problemu z dmuchawą klimatyzacji. Dziękuję bardzo za pełen profesjonalizm. Jeśli chodzi o koszty napraw to uważam że nie są zawyżone. Polecam ten warsztat.!!!.

    Autor: Cezary Augustyniak

  • opinia pozytywna Środa, 24 lipca 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Vectra C

    Przegląd zawieszenia i wymiana płynów i filtrów przebiegła bardzo sprawnie. Brak uwag. Wszystkim bardzo polecam warsztat!

    Autor: Rafał

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • www.cukrowki.pl, Cukrówki w Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.web-to-print.pl, Web-To-Print w Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.textar.com, Textar w Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.aftermarket.zf.com, Lemforder w Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.