Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

  • opinia pozytywna Środa, 29 maja 2024

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Volvo XC70 t6

    Solidnie, szybko, weryfikacja uszkodzeń ukrytych i natychmiastowa naprawa. W gratisów usuwanie połamanych plastików i naprawa spryskiwacza szyb. Na pewno wrócę.

    Autor: Waldemar Snusz

  • opinia pozytywna Czwartek, 21 marca 2024

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Hyundai I 40

    Korzystam z tego warsztatu od lat nigdy się nie zawiodłem jakością i profesjonalizmem jaki cechuje ten warsztat. Z czystym sumieniem mogę każdemu poleci warsztat w którym auto zostanie bardzo dobrze naprawione i bez naciągania. Dziękuję Panu Tomaszowi i całemu zespołowi.

    Autor: Czarek

  • opinia pozytywna Niedziela, 19 listopada 2023

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford fokus

    wymiana sprężyn przód profesjonalnie i szybko polecam ten warsztat

    Autor: Andrzej Staszałek

  • opinia pozytywna Środa, 10 maja 2023

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Mazda

    Szyka i sprawna wymiana opon.Polecam

    Autor: Karol

  • opinia pozytywna Wtorek, 25 kwietnia 2023

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Fiat Tipo 1.4

    Jestem pod wrażeniem sprawności i efektywności w pomocy w sprzedaży mojego auta. W pełni usatysfakcjonowany polecam firmę p.Tomasza.

    Autor: Andrzej Greń

  • opinia negatywna Piątek, 10 marca 2023

    Ocena ogólnie: 1w tym nota za czas naprawy: 1, koszt: 1 i jakość wykonania usługi: 1

    Obsługiwany pojazd: Fiat Freemont

    Omijajcie ten serwis dla własnego bezpieczeństwa ! W czasie naprawy tylnych hamulców rozładowali mi akumulator, przy odbiorze rozrusznik nawet nie drgnął. Komputer samochodowy zaczął wyświetlać liczne błędy. Zaproponowano mi diagnostykę komputerową, która wykazała błędy wynikające z niskiego napięcia (zrozumiałe przy rozładowanym akumulatorze). Musiałem dopłacić 400 zł. Zaproponowano mi też wymianę akumulatora, na co się nie zgodziłem. Miesiąc wcześniej samochód stał na dworze w górach przy -10 st. i nie było problemów. Zresztą po wyjechaniu z Bosch Car Service, po kilku kilometrach akumulator doładował się w czasie jazdy i odtąd nie było problemów. To było zwykłe wyłudzenie pieniędzy ! Ale to nie wszystko, ponieważ 10 dni później jadąc trasą szybkiego ruchu usłyszałem niepokojące, nasilające się stuki z tyłu samochodu. Zjechałem na stację benzynową - tylne koła nie były dokręcone ! Wszystkie śruby były luźne. W rozmowie z kierownikiem (właścicielem ?) serwisu nie było żadnych przeprosin. Usiłowano mi wmówić, że śruby mogły się same poluzować (akurat te, które oni zdejmowali). Nie było też zgody na zwrot wyłudzonych pieniędzy. I to ma być firmowane przez Bosch ? Omijajcie !

    Autor: Jacek

  • opinia pozytywna Czwartek, 13 października 2022

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Hyundai i30 kombi

    Byłem po raz trzeci i jestem bardzo zadowolony.Warsztat godny polecenia.

    Autor: Roman

  • opinia pozytywna Wtorek, 04 października 2022

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW PASSAT 1,4 TSI

    Wymiana rozrządu oraz paska osprzętu i napinacza.Jak zawsze fachowo i profesjonalnie.Dla mnie najlepszy warsztat w Pruszczu Gdańskim z którego usług korzystam od kilkunastu lat z pełnym zadowoleniem.

    Autor: Sebastian

  • opinia pozytywna Czwartek, 28 lipca 2022

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Dacia Duster

    Byłam z autem na naprawie klimatyzacji, jestem bardzo zadowolona. Pan przyjął auto rano, po 1,5 godz. zadzwonił z informacją co będzie obejmować naprawa i jaki jest koszt, po wyrażeniu zgody rozpoczął naprawę. Przy okazji zauważył, że hamulce z przodu wymagają naprawy, przesłał zdjęcia po obejrzeniu których zdecydowałam się na naprawę. Podczas rozmowy Pan podał cenę, a po 2 godz. poinformował, że auto gotowe do odbioru. Przy okazji wymieniono w nim żarówkę, naprawiono zamek w tylnej klapie i zabezpieczono przetarcie przewodu. Jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że wszystko odbyło się jednego dnia, a firmę wybrałam przez internet. Pozdrawiam i polecam. Joanna

    Autor: Joanna

  • opinia pozytywna Wtorek, 07 czerwca 2022

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Lupo

    Jestem bardzo zadowolona szybko sprawnie tanio pracownicy godni polecenia dodam ze warsztat polecil mi znajomy

    Autor: Teresa Komosinska

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • www.cukrowki.pl, Cukrówki w Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.web-to-print.pl, Web-To-Print w Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.textar.com, Textar w Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.aftermarket.zf.com, Lemforder w Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.