Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

PRZERWA ŚWIĄTECZNA
Szanowni Klienci,
w dniach 31/10 - 01/11 warsztat będzie nieczynny ze względu przerwę świąteczną.

Zapraszamy od 2 listopada.

Opinie

dodaj nową opinię zobacz opinie w dobrym mechaniku

w 2018 roku otrzymaliśmy 17 opinii

  • opinia pozytywna Piątek, 13 lipca 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW Touran

    Polecam warsztat samochodowy Automex. Wymieniony został rozrząd, olej, filtry,hamulce tył, diagnostyka samochodu w ekspresowym tempie . Bardzo dobry kontakt z warsztatem. Fachowe doradztwo .Polecam Wszystkim.

    Autor: Mirosław Murawski

  • opinia pozytywna Piątek, 22 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Focus

    Samochód oddałem pierwszy raz do tego warsztatu i jestem zadowolony. Profesjonalne podejście do klienta i problemu. Szybka weryfikacja problemu i po uzgodnieniu telefonicznym rzetelna naprawa. Polecam!

    Autor: Bogusław

  • opinia pozytywna Czwartek, 14 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 2.7w tym nota za czas naprawy: 1, koszt: 2 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault Megane

    Bardzo rzetelna firma godna polecenia. Dziękuje za współprace[AUTOMEX]

    Autor: Gerard Czechowski

  • opinia pozytywna Środa, 13 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW TOURAN 2.0 TDI

    Warsztat godny polecenia szybka i rzetelna naprawa oraz profesjonalne podejście do klienta. dziękuje całemu zespołowi AUTOMEX DOBRY WARSZTAT. POLECAM....... Sebastian

    Autor: Sebastian

  • opinia pozytywna Niedziela, 10 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Opel Zafira

    Goraco polecam. Szybki czas,dobra cena i profesjonalne i rzetelne podejscie do klienta.

    Autor: Rafał

  • opinia pozytywna Czwartek, 07 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Honda Civic

    Klimatyzacja w Hondzie Civic zrobiona od ręki. Wszystko profesjonalnie i na najwyższym poziomie. Chłodzi jak lodówka ;) Szczerze polecam !

    Autor: Sebastian Karwan

  • opinia pozytywna Piątek, 01 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Opel vectra b

    Fachowa porada,Szybka solidna naprawa.Polecam.

    Autor: Ewa

  • opinia pozytywna Środa, 18 kwietnia 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Transit Connect

    jak zwykle było szybko, konkretnie i proklientowsko...

    Autor: Andrzej Greń

  • opinia pozytywna Sobota, 07 kwietnia 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford mondeo

    Szybka i profesjonalna obsługa takim fachowcom auto zostawia się bez żadnych obaw. Bardzo polecam.

    Autor: Bogdan Nawrocki

  • opinia pozytywna Czwartek, 01 luty 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Fiat Brava

    Tanio,szybko,solidnie szczerze polecam.

    Autor: Andrzej Bańkowski

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Polecamy, oleje silnikowe i smary

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.