Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

  • opinia pozytywna Środa, 22 maja 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Audi A4B6 2.0ALT

    Wymiana filtrów,oleju,ogólny przegląd stanu technicznego samochodu oraz poprawka po poprzednim warsztacie(nie przykrecona śruba w wielowahaczu).Samochód odebrany po godzinie. Szybko i sprawnie,ceny odpowiednie.Polecam

    Autor: Paweł

  • opinia neutralna Czwartek, 16 maja 2019

    Ocena ogólnie: 3.7w tym nota za czas naprawy: 3, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 4

    Obsługiwany pojazd: Peugeot

    Jeśli chodzi o wymianę części w aucie to wszystko zrobione jak należy - przynajmniej jak narazie auto spisuje się bez zarzutów. Lecz jedyne co mnie zbulwersowało to że Pańska firma robi sobie reklamę moim kosztem - czytaj montaż swojej ramki z nazwą firmy bez zgody klienta!!! Pytanie czy coś jeszcze nie zostało zdemontowane w aucie i wymienione bez zgody właściciela auta. Proszę nad tym popracować bo przez takie podejście tracą Państwo tylko klienta zamiast go zyskać.

    Autor: Klient

  • opinia pozytywna Środa, 10 kwietnia 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Suzuki SX4 Sedan

    Praca zrealizowana w uzgodnionym terminie, chociaż trwała nieco dłużej niż zakładałem, a przez to zawaliłem inne uzgodnione spotkanie. Jakość wykonanych robót jednak w części zrekompensowała powstałe niedogodności. Cena, a zwłaszcza relacja cena/jakość jest również bardzo korzystna. Obsługa i personel na wysokim poziomie, zarówno od strony fachowej, jak i podejścia do klienta. Pozostanę ich stałym klientem.

    Autor: Wiesław

  • opinia pozytywna Wtorek, 09 kwietnia 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford

    Kompetentnie i z fachową doradą co do diagnostyki i eksploatacji.

    Autor: Waldemar

  • opinia pozytywna Sobota, 06 kwietnia 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: FORD Transit Connect

    ...kolejna wizyta serwisowa...jak zwykle szybko, sprawnie, w miłej atmosferze dzięki :)

    Autor: Andilan

  • opinia pozytywna Piątek, 29 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW TOURAN

    Witam, Wymiana rozrządu oraz oleju w skrzyni DSG wykonana fachowo szybko i rzetelnie.Od zeszłego roku korzystam z usług warsztatu AUTOMEX jestem zadowolony z jakości wykonywanych napraw.Dziękuję całemu zespołowi oby tak dalej:-)

    Autor: Sebastian

  • opinia pozytywna Czwartek, 28 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Skoda Fabia 2004

    Dokonano wymiany piasty koła, tarcz hamulcowych, klocków i elementów oświetlenia . Usługa wykonana bardzo szybko, sprawnie i rzetelnie. Jakość usługi oceniam bardzo wysoko. Polecam warsztat.

    Autor: Mateusz

  • opinia pozytywna Wtorek, 26 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4.3w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 3 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Citroen C5

    Montaż czujników cofania. Usługa wykonana bardzo dobrze. Będę częściej korzystał z ich usług

    Autor: Jan Olejnik

  • opinia pozytywna Poniedziałek, 18 marca 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Golf v

    Terminowo i na czas

    Autor: Leszek

  • opinia pozytywna Poniedziałek, 18 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 3 i jakość wykonania usługi: 4

    Obsługiwany pojazd: Citroen c5

    Polecam ten warsztat, fachowa i szybka obsługa, ceny bardzo przystępne, naprawa alternatora Citroen c5 - super obsługa, pełna fachowość-zdecydowanie Polecam!!!

    Autor: Piotr

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.