Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

  • opinia pozytywna Wtorek, 13 kwietnia 2021

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Audi A6

    Umówiłem się na tzw.cito.Szybko została zdiagnozowana usterka skrzyni biegów.Pewnie dą tańsze warsztaty,ake wiadomo,ze jakość=cena Pozdrawiam cały zespół Pana Tomka!

    Autor: Krystian

  • opinia pozytywna Wtorek, 13 kwietnia 2021

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: BMW

    Widać,że w warsztacie pracują osoby z pasją.Przedstawiono szczegółowo co należy naprawić oraz kosztorys.Jezeli będzie potrzeba na pewno wrócę.

    Autor: Marek.G.

  • opinia pozytywna Sobota, 10 kwietnia 2021

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Citroen C5

    Bardzo sprawnie i szybko wymieniony rozrząd w Citroen C5 HDI , przy okazji znaleziona przyczyna klekotania na wolnych obrotach - zapieczone łożysko alternatora ... Polecam ten warsztat..

    Autor: Adam

  • opinia pozytywna Środa, 17 luty 2021

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Volkwagen Passat B6 2.0TDi BMR 2007

    Witam. Moja  opinia będzie nieco dłuższa, więc zapraszam  do lektury. Od 4 lat jężdżę Passatem, głównie trasy. Przebieg miesięczny  średnio  2500-3000 km  miesiąc w miesiąc. Każde auto prędzej czy później  będzie  wymagać serwisu. Niestety na swojej drodze trafiałem do nieuczciwych mechaników. Staram się  dbać  jak tylko potrafię  o swój  samochód  i regularnie go serwisować tak jak wymiana oleju i filtrów  regularnie  co 10 tyś km co w moim  przypadku jest  to średnio  co 4 miesiące. Niestety silniki z 2.0TDi z pewnych lat produkcji  cierpią na dolegliwość wadliwego  imbusa pompy oleju i niestety spotkało też  mnie i to. Silnik przeszedł  remont w tym regenerację turbosprężarki niestety po regeneracji turbo  okazało się, że  na środku deski  rozdzielczej występuje  dziwnie drganie w zakresie obrotów 2tys - był to dźwięk jakby  plastiki były  źle  spasowane i coś  dziwnie wpadało w wibracje  w podszybiu. Pytałem się  wielokrotnie mechaników w dawnym  warsztacie co to jest? Nikt nie wiedział. Gdy nadszedł  czas zmiany warsztatu na inny również nie było  kolorowo ponieważ miałem do wymiany  tylne  zaciski hamulcowe. Po odebraniu samochodu  z innego  warsztatu felga po przejechaniu  10-13km była  bardzo  gorąca. Byłem  zapewniany,  że  zacisk był  sprawdzany zgodnie  z procedurami, czyszczony 4 krotnie, zakładany  inny i zwalana wina na uszkodzenie  pompy ABS, pytalem  się  też  o sprawdzenie  turbo ponieważ byłp regenerowane i pojawiło się  wyżej  wspomniane dziwne wibracje  w podszybiu oraz doszło zbyt  słyszalne gwizdanie turbo po sprawdzeniu  mechanicy zapewnili mnie, że  turbo  jest wszystko  w porządku. Trafiłem  następnie  do Automexu i dopiero tutaj mogłem w końcu naprawić porządnie  swój  samochód. Zacisk hamulcowy był uszkodzony a turbina nie była jednak poprawnie zregenerowana i wyciekał już olej. Po naprawie turbo  ten dziwny dźwięk  wibracji wydobywający się  ze środka  deski rodzielczej, który  irytował mnie rok czasu ustąpił gdzie  dwa poprzednie warsztaty mówiły, że  z turbo jest wszystko  w podatku. Szczerze polecam warsztat Automex.

    Autor: Adrian Gojtowski

  • opinia pozytywna Piątek, 05 luty 2021

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Volkswagen Touran 2.0 tdi

    Witam, Serwisuję moje vw w Automexie od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony z jakości i podejścia do klienta.Tak jest i tym razem po kompleksowej wymianie turbiny samochód jak nie ten.Perfekcyjna naprawa!!!.Dziękuję całemu zespołowi.

    Autor: Sebastian Masznic

  • opinia pozytywna Środa, 03 luty 2021

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Tiguan

    Świetna i szybka obsługa.Na pewno wrócę jak będzie probkem z autem

    Autor: Marek

  • opinia pozytywna Poniedziałek, 05 października 2020

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault Megane 4

    Serwis olejowy jak zawsze w automex. Jestem w pełni zadowolony z serwisu jak i obsługi. Warsztat godny polecenia.

    Autor: Sebastian Przyborowski

  • opinia pozytywna Czwartek, 01 października 2020

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Skoda Octavia

    Fachowa miła obsługa

    Autor: Stanisław

  • opinia pozytywna Środa, 15 lipca 2020

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: SMART FORTWO 451

    NAPRAWA KLIMATYZACJI jakiś czas ,,włóczyliśmy ' się po różnych warsztatach stwierdziliśmy iż dość jeżdżenia do Gdyni i Gdańska tylko wspierać ,,swoich' a że smark jest dość nietypowym autkiem więc był mały problem. wybraliśmy na ,,doktora' warsztat Pana Tomasza opierając się na opiniach i rozmowie telefonicznej brak było ,,Panieee w przyszłym tygodniu albo za dwa ' tylko zapraszam, pierwsze wrażenie -czysto porządnie wszystko cacy i telefon drrrrr -szanowni klienci to moja prośba prywatna jak ktoś nie odbiera to nie że nie chce tylko widocznie nie może ?! 3/4 sygnały i dajcie spokój jak tylko będzie mógł oddzwoni -sprawdzone osobiście weryfikacja pełny profesjonalizm nie na próbę bo może któraś część w końcu trafi? zamiennik w rozsądnej cenie dodatkowo odgrzybianie i właściwe umieszczenie żarówek ,tak sam wymieniałem i dałem ciała a niby nie da się -da w tym aucie się da . na koniec sms zapraszamy po odbiór ,kwota a na miejscu piękne info co zrobione za ile i co wymienione, naprawione oraz info przeglądzie za rok no powiedziałbym 21 wiek ale z doświadczenia wiem że w Europie to norma no i cóż dziś dokonuję wpisu opinii i dziś umówiłem się na kolejną naprawę teraz zawieszenia bo lepszego ,,doktora 'nie znajdę a inie będę też szukał zwłaszcza kiedy na koniec usłyszeliśmy zapraszam damy sobie z nim radę . Polecam warsztat i Właściciel oddaje honor również załodze pełna profesja a i wspierać należy Swoich serwis skroił by nas oooo albo i lepiej

    Autor: Andrzej

  • opinia pozytywna Piątek, 19 czerwca 2020

    Ocena ogólnie: 4.3w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Toyota avensis 1.8b. 2017r

    dziękuje za fachową obsługę mojego auta.To już drugi samochód który obsługuje pan Tomek i jego mechanicy,prace wykonane fachowo,auto odebrane bez zastrzeżeń.Miła obsługa służąca dobrą radą nastawioną na zadowolenie klienta.

    Autor: Mirek

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • www.cukrowki.pl, Cukrówki w Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.web-to-print.pl, Web-To-Print w Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.textar.com, Textar w Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • www.aftermarket.zf.com, Lemforder w Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.