Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

  • opinia pozytywna Środa, 16 października 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Audi A4 B6 1.9 TDI AVF

    Wszystko git. Auto używane na codzień, stąd też zależało mi na umówieniu się na konkretny dzień. Do zrobienia było łożysko przednie. Cena, jakość, terminowość - wszystko jak najbardziej w porządku. Praca stosunkowo prosta, ale podejrzewam, że przy bardziej skomplikowanych tematach też by było okej. Najbardziej podoba mi się podejście co do, jakby to nazwać, dokumentacji. Kiedyś z Vectra, dzisiaj z Audi - za każdym razem dostaję kartkę z opisem części, z marką, co było zrobione etc. Po prostu wszystko podane na tacy, bez proszenia, bez kombinowania. Rzadko to się zdarza. Brawo!

    Autor: Mateusz

  • opinia pozytywna Sobota, 21 września 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Skoda Octavia kombii

    Skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Wymieniałem tarcze i klocki plus płyn hamulcowy. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Wysoka jakość usług,terminowośća do tego miła obsługa. Na pewno tam wróce. Oby tak dalej...

    Autor: Tomek

  • opinia pozytywna Środa, 07 sierpnia 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault fluence

    Witam serdecznie wszystkich. Z całą odpowiedzialnością polecam warsztat Automex. Posiadam samochód marki Renault Fluence i kilka razy korzystam z usług warsztatu zawsze wyjeżdżam w 100% zadowolony. Po pierwsze wstawiam auto o 8 00 i po dwóch godzinach mam telefon co należy wymienić i jakie są koszy. Ogromny plus za takie podejście nie jak u innych mechaników gdzie korzystałem z usług auto stoi dwa dni i nie jest ruszone.Po drugie dostaje wydruk co było zrobione ile części i robocizna. Bardzo kulturalne podejście do klienta. Ostatnio nawet zostały zrobione poprawki po innym warsztacie który trzymał auto trzy dni i nie naprawił problemu z dmuchawą klimatyzacji. Dziękuję bardzo za pełen profesjonalizm. Jeśli chodzi o koszty napraw to uważam że nie są zawyżone. Polecam ten warsztat.!!!.

    Autor: Cezary Augustyniak

  • opinia pozytywna Środa, 24 lipca 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Vectra C

    Przegląd zawieszenia i wymiana płynów i filtrów przebiegła bardzo sprawnie. Brak uwag. Wszystkim bardzo polecam warsztat!

    Autor: Rafał

  • opinia pozytywna Środa, 17 lipca 2019

    Ocena ogólnie: 3.3w tym nota za czas naprawy: 2, koszt: 3 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault Laguna

    Bardzo dobre podejscie do klienta. Mechanicy profesjonalni, widac ze znaja sie na robocie. Bardzo dobry kontakt z klientem, usluga wykonana bardzo fachowo.

    Autor: Jacek

  • opinia pozytywna Poniedziałek, 08 lipca 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW TOURAN

    Witam, Wymiana oleju plus wszystkie filtry,serwis układu klimatyzacji,sprawdzenie hamulców i zawieszenia VW TOURAN 2.0 TDI.W mojej ocenie warsztat pracuje na najwyższym i profesjonalnym poziomie,od dłuższego czasu korzystam z usług Automexu i jestem bardzo zadowolony.Dziękuję całemu zespołowi Panowie oby tak dalej

    Autor: Sebastian

  • opinia pozytywna Środa, 22 maja 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Audi A4B6 2.0ALT

    Wymiana filtrów,oleju,ogólny przegląd stanu technicznego samochodu oraz poprawka po poprzednim warsztacie(nie przykrecona śruba w wielowahaczu).Samochód odebrany po godzinie. Szybko i sprawnie,ceny odpowiednie.Polecam

    Autor: Paweł

  • opinia neutralna Czwartek, 16 maja 2019

    Ocena ogólnie: 3.7w tym nota za czas naprawy: 3, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 4

    Obsługiwany pojazd: Peugeot

    Jeśli chodzi o wymianę części w aucie to wszystko zrobione jak należy - przynajmniej jak narazie auto spisuje się bez zarzutów. Lecz jedyne co mnie zbulwersowało to że Pańska firma robi sobie reklamę moim kosztem - czytaj montaż swojej ramki z nazwą firmy bez zgody klienta!!! Pytanie czy coś jeszcze nie zostało zdemontowane w aucie i wymienione bez zgody właściciela auta. Proszę nad tym popracować bo przez takie podejście tracą Państwo tylko klienta zamiast go zyskać.

    Autor: Klient

  • opinia pozytywna Środa, 10 kwietnia 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Suzuki SX4 Sedan

    Praca zrealizowana w uzgodnionym terminie, chociaż trwała nieco dłużej niż zakładałem, a przez to zawaliłem inne uzgodnione spotkanie. Jakość wykonanych robót jednak w części zrekompensowała powstałe niedogodności. Cena, a zwłaszcza relacja cena/jakość jest również bardzo korzystna. Obsługa i personel na wysokim poziomie, zarówno od strony fachowej, jak i podejścia do klienta. Pozostanę ich stałym klientem.

    Autor: Wiesław

  • opinia pozytywna Wtorek, 09 kwietnia 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford

    Kompetentnie i z fachową doradą co do diagnostyki i eksploatacji.

    Autor: Waldemar

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.