Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

  • opinia pozytywna Środa, 18 kwietnia 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Transit Connect

    jak zwykle było szybko, konkretnie i proklientowsko...

    Autor: Andrzej Greń

  • opinia pozytywna Sobota, 07 kwietnia 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford mondeo

    Szybka i profesjonalna obsługa takim fachowcom auto zostawia się bez żadnych obaw. Bardzo polecam.

    Autor: Bogdan Nawrocki

  • opinia pozytywna Czwartek, 01 luty 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Fiat Brava

    Tanio,szybko,solidnie szczerze polecam.

    Autor: Andrzej Bańkowski

  • opinia pozytywna Sobota, 20 stycznia 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Kuga I

    To moja tutaj druga wizyta w tym warsztacie. Wszystko jest ok. aby tak dalej.

    Autor: Piotr

  • opinia pozytywna Niedziela, 14 stycznia 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Seat Ibiza

    Dobry zakład,profesjonalizm, kultura, usługa wykonana na czas.Polecam. Napewno będę korzystać z usług tego zakładu. Teresa

    Autor: Teresa Hałas

  • opinia pozytywna Sobota, 13 stycznia 2018

    Ocena ogólnie: 4.3w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 3 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Kuga I

    Obsługa profesjonalna, usługa wykonana w terminie. Wcześniej tel. z podaniem kosztów części i robocizny. Polecam.

    Autor: Piotr

  • opinia pozytywna Środa, 10 stycznia 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Honda civic

    Warsztat rzetelny, profesjonalny,wszystko wyjaśnione.Polecam wszystkim.Na pewno w przyszłości tam wrócę. Jola

    Autor: Jola

  • opinia pozytywna Piątek, 05 stycznia 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault Laguna II

    100% profesjonalizmu i rzetelności, 110% za podejście do klienta. Usługa wykonana mega szybko, mega fachowo oraz mega solidnie. Ogromny pozytyw.

    Autor: Radek

  • opinia pozytywna Czwartek, 04 stycznia 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault Megane

    Szybko i konkretnie. Polecam

    Autor: Karolina

  • opinia pozytywna Czwartek, 21 grudnia 2017

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW Golf IV

    W pełni zasłużony pozytyw dla Pana Tomka i jego ekipy, może i wymiana oleju i filtrów to nie jest nic wielkiego ale znam "mechaników" którzy nawet taką robote potrafią spartolić, a u Pana Tomka w Automex pełna profeska, po wykonanej usludze wszystko zostało mi objaśnione co i jak, dosatłem również mały folder z opisem co zostało wymienione i za jaka cenę. Polecam warsztat Automex i na pewno bede wracał

    Autor: Bartek

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim. Polecamy produkty marki Bosch.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim. Polecamy produkty marki Motul.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim. Polecamy produkty marki Shell.

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.