Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

  • opinia pozytywna Piątek, 29 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW TOURAN

    Witam, Wymiana rozrządu oraz oleju w skrzyni DSG wykonana fachowo szybko i rzetelnie.Od zeszłego roku korzystam z usług warsztatu AUTOMEX jestem zadowolony z jakości wykonywanych napraw.Dziękuję całemu zespołowi oby tak dalej:-)

    Autor: Sebastian

  • opinia pozytywna Czwartek, 28 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Skoda Fabia 2004

    Dokonano wymiany piasty koła, tarcz hamulcowych, klocków i elementów oświetlenia . Usługa wykonana bardzo szybko, sprawnie i rzetelnie. Jakość usługi oceniam bardzo wysoko. Polecam warsztat.

    Autor: Mateusz

  • opinia pozytywna Wtorek, 26 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4.3w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 3 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Citroen C5

    Montaż czujników cofania. Usługa wykonana bardzo dobrze. Będę częściej korzystał z ich usług

    Autor: Jan Olejnik

  • opinia pozytywna Poniedziałek, 18 marca 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Golf v

    Terminowo i na czas

    Autor: Leszek

  • opinia pozytywna Poniedziałek, 18 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 3 i jakość wykonania usługi: 4

    Obsługiwany pojazd: Citroen c5

    Polecam ten warsztat, fachowa i szybka obsługa, ceny bardzo przystępne, naprawa alternatora Citroen c5 - super obsługa, pełna fachowość-zdecydowanie Polecam!!!

    Autor: Piotr

  • opinia pozytywna Sobota, 09 marca 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Skoda Roomster

    Korzystam od niedawna z tego warsztatu i jestem bardzo zadowolona miła i profesjonalna obsługa . Wymiana oleju filtrów , serwis klimatyzacji wszystko jak należy . Serdecznie polecam.

    Autor: Barbara Szewczyk

  • opinia pozytywna Sobota, 16 luty 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Opel Astra

    Bardzo szybka naprawa, a było tego sporo. Bardzo dobry kontakt i wycena napraw. Uczciwie i fachowo. Polecam, ja korzystam już nie pierwszy raz i nigdy się nie zawiodłem.

    Autor: Jacek

  • opinia pozytywna Wtorek, 05 luty 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Opel Insignia 2.8

    Wszystko w najlepszym porządku, ceny sensowne i adekwatne do stopnia skomplikowania naprawy. Diagnoza fachowa i w punkt.

    Autor: Olek

  • opinia pozytywna Piątek, 25 stycznia 2019

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW Jetta VI 2014

    Wymiana oleju, filtrów, płynu hamulcowego, płynu chłodniczego, przegląd techniczny. Bardzo fachowo i bez zbędnej zwłoki, auto odebrane tego samego dnia po kilku godzinach. Rzetelny opis wykonanych czynności i najbliższych przewidzianych czynności serwisowych. Będe serwisował regularnie w Automex.

    Autor: Michał Banasik

  • opinia pozytywna Piątek, 04 stycznia 2019

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault Scenic lll

    Kolejna juz wizyta u Pana Tomasza w warsztacie. Wymiana tarcze+klocki. Wszystko krotko i na temat.polecam ten warsztat.

    Autor: Sebastian Przyborowski

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim.

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.