Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

dodaj nową opinię zobacz opinie w dobrym mechaniku

w 2018 roku otrzymaliśmy 23 opinii

  • opinia pozytywna Czwartek, 18 października 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Audi a6c5 sedan 2.5 tdi

    Dobrzy fachowcy mila obsługa i cena fajna

    Autor: Olbrys Leszek

  • opinia pozytywna Wtorek, 16 października 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Skoda Fabia

    Wymienione amortyzatory,sprężyny,łożyska przód.Polecam

    Autor: Adam Gusztaf

  • opinia pozytywna Czwartek, 06 września 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Citroen c5

    Nie wiedziałem ze moja cytryna C5 może tak elegancko jeździć po naprawie w warsztacie dziękuje bardzo za naprawę. Polecam warsztat każdemu . Osobliwe podziękowania dla mistrza Piotrka ! Bravo

    Autor: Citroen

  • opinia pozytywna Wtorek, 07 sierpnia 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW Lupo

    Samochod odebrałem z naprawy i jak zawsze jestem zadowolony.Wszystko zrobione jak nalezy,zawsze mam wrazeżenie ze po naprawie jeżdżę nowym samochodem.Pełen profesjonalizm,mogę ten warsztat polecić każdemu ...

    Autor: Rafał

  • opinia pozytywna Czwartek, 26 lipca 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Vectra c

    Po raz kolejny oddałem auto w dobre ręce na coroczny przegląd i bierzącą naprawę. Oprócz wymiany oleju, filtrów i serwisu klimatyzacji musiałem naprawić wiele elementów zawieszenia. I jak zwykle nie rozczarowałem się. Ten warsztat to grupa fachowców, którzy naprawdę znają się na rzeczy. Wszystko poszło sprawnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Udało się zlikwidować m.in. denerwujące piski i stuki w zawieszeniu. Szczerze wszystkim polecam!

    Autor: Rafał

  • opinia pozytywna Wtorek, 17 lipca 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford C-Max I

    Ford C-Max dostał nowy kompletny rozrząd, profesjonalne podejście do tematu, przy okazji diagnoza innych elementów wymagających naprawy, szybko, miło, rzetelnie, bez ściemy - tak powinno być w każdym warsztacie :)

    Autor: Andrzej

  • opinia pozytywna Piątek, 13 lipca 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW Touran

    Polecam warsztat samochodowy Automex. Wymieniony został rozrząd, olej, filtry,hamulce tył, diagnostyka samochodu w ekspresowym tempie . Bardzo dobry kontakt z warsztatem. Fachowe doradztwo .Polecam Wszystkim.

    Autor: Mirosław Murawski

  • opinia pozytywna Piątek, 22 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Focus

    Samochód oddałem pierwszy raz do tego warsztatu i jestem zadowolony. Profesjonalne podejście do klienta i problemu. Szybka weryfikacja problemu i po uzgodnieniu telefonicznym rzetelna naprawa. Polecam!

    Autor: Bogusław

  • opinia pozytywna Czwartek, 14 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 2.7w tym nota za czas naprawy: 1, koszt: 2 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Renault Megane

    Bardzo rzetelna firma godna polecenia. Dziękuje za współprace[AUTOMEX]

    Autor: Gerard Czechowski

  • opinia pozytywna Środa, 13 czerwca 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: VW TOURAN 2.0 TDI

    Warsztat godny polecenia szybka i rzetelna naprawa oraz profesjonalne podejście do klienta. dziękuje całemu zespołowi AUTOMEX DOBRY WARSZTAT. POLECAM....... Sebastian

    Autor: Sebastian

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary
  • Automex. Polecamy, oleje silnikowe i smary

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.