Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.

Opinie

  • opinia pozytywna Niedziela, 16 grudnia 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Fusion

    Przewody paliwowe w fordzie fusion robione 3 miesiące temu. Profesjonalna obsługa, czas oczekiwania na diagnozę i naprawa mogłyby być nieco krótsze. Cena za części + robocizna bardzo zadowalające. Polecam zakład. Krzysztof

    Autor: KK

  • opinia pozytywna Niedziela, 25 listopada 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 4, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Ford Transit Connect

    dziękuję za sprawną wymianę klocków hamulcowych. Zamienniki Bosch okazały się strzałem w dziesiątkę...

    Autor: Andilan

  • opinia pozytywna Czwartek, 22 listopada 2018

    Ocena ogólnie: 4.7w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 4 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Mitsubishi Outlander

    Druga wizyta w Automex i ponownie pozytywne wrażenia. Tarcze, klocki i tuleje dyfra wymienione; następnym razem czas na trochę "grubszą" robotę :). Polecam usługi warsztatu Automex.

    Autor: Kamil

  • opinia pozytywna Wtorek, 20 listopada 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Mitsubishi ASX

    Wymiana uszczelek kolektora /kpl. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi .Polecam

    Autor: Mariusz Cyrulnik

  • opinia pozytywna Sobota, 17 listopada 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Volkswagen Up!

    przedmiotem opinii jest sprzedaż komisowa pojazdu marki VW. Transakcję oceniam jako komfortową, oszczędziła mi dużo czasu..

    Autor: Andilan

  • opinia pozytywna Piątek, 16 listopada 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Hyundai i30

    wymiana amortyzatorów, filtrów , ogólny przegląd, wszystko ok , polecam

    Autor: Jerzy

  • opinia pozytywna Sobota, 27 października 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Mercedes E 211

    Polecam ten warsztat, fachowa i szybka obsługa, ceny bardzo przystępne, korzystałem z usługi tego warsztatu-naprawa zawieszenia w Mercedesie E 211 i elektroniki - super obsługa, pełna fachowość-zdecydowanie Polecam!!!

    Autor: Jacek Rogowski

  • opinia pozytywna Czwartek, 18 października 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Audi a6c5 sedan 2.5 tdi

    Dobrzy fachowcy mila obsługa i cena fajna

    Autor: Olbrys Leszek

  • opinia pozytywna Wtorek, 16 października 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Skoda Fabia

    Wymienione amortyzatory,sprężyny,łożyska przód.Polecam

    Autor: Adam Gusztaf

  • opinia pozytywna Czwartek, 06 września 2018

    Ocena ogólnie: 5w tym nota za czas naprawy: 5, koszt: 5 i jakość wykonania usługi: 5

    Obsługiwany pojazd: Citroen c5

    Nie wiedziałem ze moja cytryna C5 może tak elegancko jeździć po naprawie w warsztacie dziękuje bardzo za naprawę. Polecam warsztat każdemu . Osobliwe podziękowania dla mistrza Piotrka ! Bravo

    Autor: Citroen

Kiedy czynne?

  • W tygodniu,
    od poniedziałku,
    do piątku.
  • W godzinach
    od 08:00 do 17:00.
  • W sobotę,
    uprzednie rezerwacje.
  • Przed każdą wizytą prosimy o kontakt telefoniczny.

Uznajemy karty:

Rekomendujemy:

  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim. Polecamy produkty marki Bosch.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim. Polecamy produkty marki Motul.
  • Automex Dobry Warsztat w Pruszczu Gdańskim. Polecamy produkty marki Shell.

warsztat Pruszcz Gdański

warsztat pruszcz gdański, dobry warsztat pruszcz gdański

Warsztat samochodowy w Pruszczu Gdańskim. Posiadamy wiedzę oraz wysokiej jakości atestowany sprzęt do naprawy, serwisu oraz komputerowej diagnostyki samochodowej. Zajmujemy się naprawą i serwisem samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek.